Преглед и ремонт на ходова част

Преглед и ремонт на ходова част

Ходовата част е от изключителна важност за всеки един автомобил. Ние извършваме цялостна диагностика и ремонт на ходовата част на автомобила. След извършването на диагностика, при нужда, може да се извърши ремонт на износените части по автомобила. Професионалната диагностика и ремонт е най - сигурният начин Вие да бъдете сигурни, че вашият автомобил ще бъде проверен, поддържан и безопасен.
,br> Механизмите, които взаимодействат между колелетата и носещите детайли на вашият автомобил формират ходовата му част. Важно е да сте сигурни, че ходовата част на вашият автомобил е в пълна изправност, само по този начин може да се чувствате сигурни за своя живот и за този на останалите участници в движението. Периодичната проверка ще Ви осигури спокойствие.

Задължително пoсетете автосервиз, ако: усетите прекалено силни вибрации, при спиране на автомобила усещате скърцане, ако протекторите на вашите гуми се изтриват неравномерно, усетите скърцане или почукване в амортисьора, вашият автомобил понякога занася в една посока.

Нашите специалисти имат решения за всеки проблем, свързан с вашият автомобил.